25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε πρόταση 3.8 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάν Παβόν» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό στα άκρα της επίθεσης και στη θέση των εξτρέμ. Γι’ αυτό, κατέβαλλε πρόταση ύψους 3.75 εκατομμυρίων ευρώ στην Γκρέμιο για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν.

Όπως αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η βραζιλιάνικη ομάδα έχει μεγαλύτερες αξιώσεις για τον 28χρονο εξτρέμ και θα χρειαστεί μία μεγαλύτερη πρόταση ώστε να πειστεί να πει το «ναι».

🚨[EXCLUSIVO] Panathinaikos abrió negociaciones para fichar a Cristian Pavón. Ya hay una oferta de u$s 4M para comprar su pase.*️⃣Para dejarlo ir, Gremio pretende que los griegos la mejoren. pic.twitter.com/w9AWQCBdOO

— César Luis Merlo (@CLMerlo) June 22, 2024

Η περίπτωσή του απασχολεί τον Παναθηναϊκό από το 2022, όταν εκείνος αγωνιζόταν ακόμη στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο Κριστιάν Παβόν είχε «φτιάξει» το όνομά του με την παρουσία του εκεί, προτού πάρει μεταγραφή για την Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο. Η Γκρέμιο τον αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο για 3.5 εκατ. ευρώ, συνεπώς αυτός αποτελεί ένας σημαντικός λόγος που η ίδια ζητάει περισσότερα χρήματα.

Ο Κριστιάν Παβόν φέτος έχει αγωνιστεί 13 φορές και μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ, με τον ίδιο ενδεχομένως να μην είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του έως τώρα στη σεζόν, αν και αντιμετώπισε και μερικά θέματα τραυματισμού.

Στον Παναθηναϊκό χρειάζεται να καλύψουν το κενό του Μπερνάρ και θεωρούν πως ο Κριστιάν Παβόν είναι αυτός που μπορεί να διατηρήσει (ή ακόμη και να ανεβάσει) επίπεδο τους «πράσινους» στο επιθετικό κομμάτι. Αξίζει να σημειωθεί πως το «τριφύλλι» αναμένεται να πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές στα εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό