24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λιούις Μόργκαν από την Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προθεσμία για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας ενόψει των διεθνών διοργανώσεων πέρασε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (05/09), όπερ και σημαίνει πως καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει κάποια αλλαγή αν και εφόσον προχωρήσει από εδώ και στο εξής σε κάποια μεταγραφική προσθήκη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι, ξέροντας πως η λίστα ενόψει του league phase του UEFA Conference League δηλώθηκε. Φυσικά, υπενθυμίζεται ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, το «τριφύλλι» φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λιούις Μόργκαν από την Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, παρά το ενδιαφέρον των «πρασίνων», δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη πρόταση προς τον σύλλογο του MLS με τον οποίο ο παίκτης δεσμεύεται έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει τον Μόργκαν, έχοντας το δικαίωμα να τον ανανεώσει για ακόμα μια χρονιά, έως το 2026, κατόπιν σχετικής οψιόν. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ έχει δείξει σημάδια της ποιότητάς του, μετρώντας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και 25 συμμετοχές με 12 γκολ και 3 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό