35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τρεις φορές ήταν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Τι να πω εγώ;»

Για την καλλιτεχνική του πορεία και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Γιώργος Σουξές στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Ελισάβετ Οικονόμου.

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος ότι ζούμε σε μία μικρή χώρα. Δεν έχουμε την αγγλική γλώσσα, που είναι διεθνής, για να μπορέσεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Εγώ ήθελα να ζήσω σαν ηθοποιός κι αυτή ήταν η επιτυχία μου. Ότι έγινα και γνωστός, αυτό είναι καλοδεχούμενο. Αυτό ήρθε λίγο αργά και δεν μπόρεσα να αγοράσω καλάμι» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Σουξές στο μαγκαζίνο του Alpha.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του στην υποκριτική απάντησε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Τρεις φορές ήταν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Τι να πω εγώ; Να παίξει ή να μην ξαναπαίξει; Μακάρι να παίξει, είναι ταλαντούχος. Αν έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα, δεν τα σβήνω επειδή είναι ταλαντούχος, αλλά είναι κρίμα γιατί έχει τρομερό ταλέντο. Από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι οι κυρίες που τον κατήγγειλαν λένε ψέματα.».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό