26.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ήδη τιμωρηθεί στη συνείδηση του χώρου μας

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η οποιαδήποτε καταδίκη ή μη καταδίκη είναι τυπικό και για μένα το ηθικό είναι πιο ισχυρό»

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και για το θέμα μίλησε ο Δημήτρης Πιατάς στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο έμπειρος ηθοποιός, μάλιστα, θεωρεί ότι ο συνάδελφός του έχει, ήδη, τιμωρηθεί ηθικά από τους ανθρώπους του χώρου του.

«Ο κύριος Φιλιππίδης έχει ήδη τιμωρηθεί στη συνείδηση του χώρου μας. Η οποιαδήποτε καταδίκη ή μη καταδίκη είναι τυπικό και για μένα το ηθικό είναι πιο ισχυρό. Ο Πέτρος περνάει ιατρικό πρόβλημα που είναι πολύ σοβαρό. Η υγεία είναι το αιτούμενο για τους πάντες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς και συνέχισε ως εξής:

«Εξυγίανση χρειάζεται η ζωή μας και όχι το θέατρο. Ο χώρος της δικηγορίας δε φέρει και σημαντικά εύσημα ηθικής ή ποιότητας. Το θέατρο διεκδίκησε την αυτοκάθαρση. Μη νομίζετε ότι είμαι ευτυχής που φίλοι μου και αγαπημένα πρόσωπα υφίστανται αυτού του είδους τη βία. Είμαι πολύ μακριά από αυτού του είδους την καθημερινότητα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Στο θέατρο με ενδιαφέρει το σαλόνι. Όποιον τον ενδιαφέρει η κρεβατοκάμαρα, ας πάει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό