22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΟΦΗ πήρε τη ματσάρα στις Σέρρες με γκολ του Φούντα στο 89’, 3-2 τον Πανσερραϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Ηρακλείου ύστερα από ένα…τρελό παιχνίδι επικράτησε 3-2 με γκολ του Φούντα στο 89′ με πέναλτι που κέρδισε ο εξαιρετικός Νους (σκόρερ, έδωσε ασίστ και κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Φούντας έγραψε το τελικό 3-2 για τον ΟΦΗ). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2, οι γηπεδούχοι απάντησαν πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο αλλά ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη στο τέλος.

Η αναμέτρηση ήταν ανοιχτή από το ξεκίνημα με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά. Ο ΟΦΗ βέβαια ήταν εκείνος που ευτύχησε όχι μόνο να ανοίξει το σκορ αλλά να κάνει και δύο τα τέρματά του, σε ένα σημείο όπου οι γηπεδούχοι πίεζαν για το 1-1. Ο ΟΦΗ με 2-0 μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος του α’ μέρους και δέχθηκε δύο τέρματα από τους γηπεδούχους, που η αλήθεια είναι πως είχαν με τη σειρά καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 8’ ο Μπρεσάν ήταν αυτός που έκανε το 0-1 και στο 26ο λεπτό ο Νους διαμόρφωσε το 0-2 για τον ΟΦΗ, που δέχθηκε άμεσα το τέρμα της μείωσης του σκορ με τον Μπετανκόρ για τους γηπεδούχους να μειώνει σε 1-2 στο 28’. Ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση, ο Πανσερραϊκός πίεσε και στο τέλος του α’ μέρους ισοφάρισε (2-2) με τον Φαρές.

Θα περίμενε κανείς πως το 2-2 θα έδινε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, αλλά στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κυριάρχησε, έκανε φάσεις, απείλησε, είχε δοκάρι ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει με τους Νους και Σενγκέλια σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Πανσερραϊκός μετά το 70’ κάπως ανέβηκε, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά τίποτα παραπάνω ενώ και στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους είχε μια καλή στιγμή με τον Ντέλετιτς, ωστόσο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι του. 

Αν μια ομάδα άξιζε να σκοράρει στην επανάληψη αυτή ήταν ο ΟΦΗ και τελικά στο φινάλε ο…δαιμόνιους Νους (ασίστ, γκολ, κερδισμένο πέναλτι) πήρε το πέναλτι από τον Ουαγκέ, αφού κρατήθηκε όρθιος μετά το μαρκάρισμα του Στάικου. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση και στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για την ομάδα του Ηρακλείου που γλίτωσε στις καθυστερήσεις με τον Αποστολάκη να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά τη σκαστή κεφαλιά του Φαρές.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι – Χαντάκιας (64’ Βαγκέ), Μπέργκστρεμ (81’ Καρασαλιδης), Ντάβιντσον – Δεληγιαννίδης, Φαρές, Στάικος, Λιάσος (64’ Ζελέν) – Τομάς – Τέρζιτς (46’ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Xριστογεώργος – Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης – Καραχάλιος (73’ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς – Σενγκέλια, Μπάκιτς (73’ Φούντας), Νους – Σαλσέδο (87’ Γιουνγκ)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό