Home Περιβάλλον Ο Ουίλιαμ έσπασε τη σιωπή του για την Κέιτ

Ο Ουίλιαμ έσπασε τη σιωπή του για την Κέιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κατάσταση της υγείας των μελών της Αγγλικής Βασιλικής Οικογένειας βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης από τον περασμένο Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, η κατάσταση της 42χρονης πριγκίπισσας Κέιτ και του Βασιλιά Καρόλου έχει προκαλέσει ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα λόγια του Ουίλιαμ για τη σύζυγό του

Την Τρίτη, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκε στα εγκαίνια του James’ Place Newcastle, μια κοινότητα που βοηθά ανθρώπους που υποφέρουν από αυτοκτονικές τάσεις και άλλες διαταραχές ψυχικής υγείας.

“William, come here please, these are for Catherine.” 🥰❤️

Maria Scott and Julie Cain gave Prince William flowers for his wife, Princess Catherine as he was leaving James’ Place Newcastle. pic.twitter.com/AlAVn2uVjh

— Prie 🔅 (@RoyalDelhiite) April 30, 2024

Κατά τη διάρκεια της χειραψίας με τους παρευρισκόμενους, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή του για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ. «Σας πειράζει να ρωτήσω πώς είναι η γυναίκα και τα παιδιά σας; » με τον Ουίλιαμ να απαντά ειλικρινά: «Όλα είναι καλά, ευχαριστώ. Ναι, είμαστε καλά».

Το χρονικό του διπλού καρκίνου στα Ανάκτορα

Ο μονάρχης ανακοίνωσε ότι πάσχει από μια μορφή καρκίνου, ο οποίος διεγνώσθη μετά από διορθωτική επέμβαση στον προστάτη στις αρχές Φεβρουαρίου. Αυτό κατέστησε απαραίτητη τη θεραπεία για την καταπολέμηση της νόσου, κάτι που σήμαινε πλήρη ακύρωση της ατζέντας του.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Λίγες εβδομάδες μετά τον Κάρολο, σε μια λιτή αλλά γεμάτη συγκίνηση βιντεοσκοπημένη ομιλία της, η λαοφιλής πριγκίπισσα ανακοίνωνε στον κόσμο ότι διεγνώσθη και εκείνη με καρκίνο, χωρίς να δίνει περεταίρω λεπτομέρειες.

Τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και οι πολίτες σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα που ζήτησε το ζευγάρι για να φροντίσει την οικογένειά του. Από τότε, η μητέρα του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις έμεινε σιωπηλή και δεν έχουμε ακούσει σχεδόν τίποτα από αυτήν. Μέχρι σήμερα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version