28.6 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Ο Ουίλιαμ «έδειξε» τα δόντια του στον Χάρι – Ο νέος ρόλος που τον κάνει παντοδύναμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απογοητευμένος από τη στάση που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια ο Χάρι είναι ο διάδοχος του βρετανικού στέμματος, πρίγκιπας Ουίλιαμ  ο οποίος δεν θέλει να ακούει για επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάποτε τα δυο αδέλφια ήταν αχώριστα, όμως όταν εισήλθε η Μέγκαν στη ζωή του Χάρι και τον έπεισε να μετακομίσουν μόνιμα στην Καλιφόρνια και να αποκοπούν πλήρως από τα βασιλικά καθήκοντα, η συμπεριφορά του άλλαξε. Όπως αναφέρουν βασιλικοί αναλυτές, ο Ουίλιαμ είναι τόσο θυμωμένος από όλες τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει ο Χάρι κατά της αγγλικής βασιλικής οικογένειας (η περίφημη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η αυτοβιογραφία Spare) που αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στα καθήκοντά του.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Ίνγκριντ Σιούαρντ είπε στη Mirror : «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής του πρίγκιπα».

«Ο Ουίλιαμ είναι ευαίσθητος, του αρέσει η δομή και έχει επιμονή. Δεν τα παρατάει εύκολα. Η σχέση του με τον αδερφό του τον αναστάτωσε περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί. Προτίμησε λοιπόν να κόψει κάθε σχέση μαζί του παρά να αφήσει τον εαυτό του να ενοχλείται συνεχώς. Η ζωή του με την Κέιτ του δίνει την ασφάλεια, την αγάπη και τη στοργή που χρειάζεται».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα σχόλια που άφησαν να εννοηθούν για την πριγκίπισσα Κέιτ θύμωσαν τόσο πολύ τον Ουίλιαμ που δεν πρόκειται να το συγχωρήσει ποτέ.

Κάθε απόφαση περνάει από τον Ουίλιαμ

Σύμφωνα με τη βασιλική αναλύτρια Έστερ Κράουκε, ο Ουίλιαμ έχει αναλάβει πολλά καθήκοντα. Μεταξύ αυτών είναι να ορίζει ποιος θα λαμβάνει πρόσκληση και ποιος όχι στις επίσημες εκδηλώσεις που αφορούν τη βασιλική οικογένεια. Πρόκειται για μια θέση που κατείχε ο παππούς του, πρίγκιπας του Εδιμβούργου Φίλιππος.

«Ο Ουίλιαμ αναλαμβάνει έναν πιο ηγετικό ρόλο στην κατεύθυνση της βασιλικής οικογένειας καθώς ο πατέρας του υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο».

Όπως αναφέρεται λοιπόν, ο Ουίλιαμ ήταν εκείνος που αποφάσισε να «κόψει» απ’όλες τις βασιλικές εκδηλώσεις τον αδερφό του στέλνοντάς του ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια. «Θέλει να κρατήσει τους Σάσεξ σε ασφαλή απόσταση καθώς δεν θέλει να έχουν εικόνα από το παλάτι».

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στο φως μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χάρι να είναι «απελπισμένος» να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επιθυμεί τα παιδιά του, Άρτσι και Λίλιμπετ, να γνωρίσουν για τη γενέτειρα του πατέρα τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό