18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο ΟΠΑΠ πρωταγωνιστής στα Property Awards 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικές διακρίσεις για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου του και τη διαχείριση των εγκαταστάσεων και ακινήτων του απέσπασε ο ΟΠΑΠ στα Property Awards 2021.

Η εταιρεία κατέκτησε συνολικά 4 βραβεία στον κορυφαίο θεσμό που αναδεικνύει κάθε χρονιά τα έργα ανάπτυξης ακινήτων που έχουν ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα:

GOLD βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες εκμετάλλευσης ακινήτου» 
SILVER βραβεία στις κατηγορίες «After Sales Services’ Plan» και «Οther –Retail – Entertainment» 
BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Office Development» 

Eκσυγχρονισμός και ανάπτυξη εν μέσω πανδημίας

Τα τελευταία χρόνια ο ΟΠΑΠ υλοποιεί μία μεγάλη επένδυση για το μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό του δικτύου του σε όλη τη χώρα. Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων υλοποιείται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και υψηλών προτύπων, με έμφαση στην τοποθεσία, το μέγεθος και την εικόνα του καταστήματος, τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το προσωπικό, καθώς και την προβολή ψηφιακού περιεχομένου. Το 2019 άνοιξαν 500 νέα καταστήματα ΟΠΑΠ και σχεδόν 80 καταστήματα PLAY, ενώ τo 2020, δημιουργήθηκαν 329 νέα και ανακαινισμένα καταστήματα, πάρα τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Επίσης, το Α’ εξάμηνο του 2021 έχουν ήδη δημιουργηθεί 153 νέα καταστήματα.

Σημαντικές προσπάθειες καταγράφονται και στη διαχείριση των εγκαταστάσεων και των ακινήτων του ΟΠΑΠ. Με εργονομικό εξοπλισμό γραφείων, 40 αίθουσες συναντήσεων, εστιατόριο, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, γυμναστήριο, χώρους άθλησης, περιοχές χαλάρωσης και έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, τα γραφεία της εταιρείας αντικατοπτρίζουν την προτεραιότητά της στη διασφάλιση της εργασιακής υγείας και ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό