16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός στη «μάχη» του Final 4 της Super League Κ17 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Βόλο ταξίδεψαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του Final 4 της Super League Κ17, στις 8-11 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Άρη στις 17:00, στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης και ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (Πέμπτη 08/06, 20:00), την Κυριακή (11/06) στις 17:00.

Στην κανονική διάρκεια της Super League Κ17 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Ομίλου τους τόσο στην 1η φάση του πρωταθλήματος όσο όμως και στη 2η φάση, με τελικό απολογισμό 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ είχαν 97 γκολ υπέρ και μόλις 5 κατά, σε σύνολο 27 αγώνων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες

Ιάσων ΓεωργακόπουλοςΓεώργιος ΚουράκληςΓρηγόριος Μακρής

Αμυντικοί

Νεκτάριος ΑλαφάκηςΑντώνιος ΔάμαΒασίλειος ΚαρκατσάληςΗλίας ΠαναγάκοςΑθανάσιος-Δημήτριος ΠαυλάκηςΠαρασκευάς ΠλειώνηςΣτέλιο Σουλανιάκου

Μέσοι

Κωνσταντίνος ΠληςΧρήστος-Εφραίμ ΔαρβίραςΑθανάσιος ΔρίκοςΒασίλειος ΚτενάςΑργύριος ΛιατσικούραςΧρήστος ΛίγδαςΧρήστος ΜουζακίτηςΣταύρος ΠνευμονίδηςΠασχάλης ΤουφάκηςΧρήστος Φίλης

Επιθετικοί

Σαράντος ΒασιλακόπουλοςΧαράλαμπος ΚωστούλαςΑλέξανδρος Σούφκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό