24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός στην Times Square της Νέας Υόρκης και στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας από όταν ο Ολυμπιακός νίκησε την Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο. Και αυτή η ιστορική επιτυχία των Πειραιωτών και ο ενθουσιασμός που επικρατεί ακόμα δεν έχει… κατευνάσει.

Η κούπα του Conference League κάνει… περιοδεία στην Ελλάδα, ώστε όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της. Το τρόπαιο, όμως, έκανε κατά κάποιον τρόπο μία βόλτα μέχρι και τις… ΗΠΑ και την Times Square της Νέας Υόρκης.

Εκεί, το χρηματιστήριο του Nasdaq με τον δικό του τρόπο και με ένα ωραίο μήνυμά του στον εμβληματικό πύργο στην Times Square της Νέας Υόρκης μοίρασε συγχαρητήρια στους Πειραιώτες για την ιστορική επιτυχία που κατέγραψαν.  «Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα το Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, την πρώτη ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο!», αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα των «ερυθρόλευκων» για το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον πύργο του Nasdaq.

🔴⚪️🇬🇷🌎 Olympiacos at the iconic Nasdaq tower in Times Square, New York!With an impressive message, Nasdaq congratulated Olympiacos of Greece for winning the UEFA Europa Conference League, the first Greek team ever to win a European trophy in football! Olympiacos continues to… pic.twitter.com/C1k16eSrJT

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 25, 2024

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός φέτος θα λάβει μέρος απευθείας στο League Stage του Europa League και δεν θα χρειαστεί να συμμετάσχει στην προκριματική διαδικασία του καλοκαιριού, με τις υποχρεώσεις του να αρχίζουν στα μέσα του Σεπτέμβρη!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό