31.6 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για τον Ελ Κααμπί και πλέον περιμένει την απάντηση του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ελ Κααμπί έχει καταφέρει μέσα σε μόλις μια χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού να… τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, όντας ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ που έχουν περάσει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο Μαροκινός είναι… φλέβα χρυσού και κατάφερε να το αποδείξει, όχι μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη που σκόραρε ασταμάτητα και ήταν ίσως ο MVP της ομάδας στην κατάκτηση του Conference League.

Φυσικά μια τέτοια παρουσία στον Ολυμπιακό και δη στην Ευρώπη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τις ομάδες του εξωτερικού οι οποίες έβαλαν στα ραντάρ τους τον φορ «διαμάντι» των Πειραιωτών και ψάχνουν την στιγμή τους ώστε να τον κάνουν δικό τους. Σε μια από εκείνες τις περιπτώσεις ανήκει και η Φενέρμπαχτσε η οποία έχει δείξει πολλάκις το ενδιαφέρον για τον Μαροκινό ενώ και δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μουρίνιο θα τον ήθελε στο ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο οι Τούρκοι δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 30χρονο. 

Ο Ολυμπιακός από την άλλη προσπαθεί να δείξει στον Ελ Κααμπί πόσο πολύ τον θέλει, και πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και την νέα σεζόν, μιας και πάνω του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βασιστεί για την θέση της επίθεσης και νιώθει σίγουρος με εκείνον στην θέση του φορ.

Η νέα πρόταση Ολυμπιακού 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η εβδομάδα που πέρασε, ήταν κομβική για τις δύο πλευρές με τον Ολυμπιακό να προσεγγίζει τον μάνατζερ του παίκτη και να κάνει νέα βελτιωμένη προσφορά με περισσότερα χρήματα, ωστόσο απάντηση από την πλευρά του ίδιου δεν υπήρξε, αλλά φάνηκε να εκτιμάει την προσφορά των «ερυθρόλευκων» και την υπέρβαση που κάνουν. Ο ίδιος…. ζυγίζει τις επιλογές του, και μένει να φανεί τι απάντηση θα δώσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό