25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Ο Ολυμπιακός θα κάνει νέα πρόταση δανεισμού του Κάρμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα σε ντελίριο χαράς λόγω της κατάκτησης του Conference League μέσα στην OPAP Arena, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει. Πρώτα θα ολοκληρωθεί το πάρτι και στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι Πειραιώτες ώστε να σχεδιάσουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ως κάτοχοι του Conference League εξασφαλισμένη την παρουσία τους του χρόνου στο League Phase του Europa League. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να δώσουν προκριματικά και οι υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη αντί για τις 25 Ιουλίου θα αρχίσουν στις 26 Σεπτέμβρη!

Ο Νταβίντ Κάρμο αγωνίζεται ως δανεικός στους Πειραιώτες από την Πόρτο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του συλλόγου για να παραμείνει μόνιμα στο λιμάνι. Η «maisfutbol» λοιπόν αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα, ώστε να καταφέρει να τον διατηρήσει και του χρόνου ως δανεικό στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, επιθυμεί να ρίξει την ρήτρα αγοράς του από τα 17 εκατ. ευρώ που βρίσκεται τώρα στα 12 εκατ. ευρώ, με σκοπό να τον αγοράσει μόνιμα το καλοκαίρι του 2025. Η Πόρτο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θεωρεί τον Κάρμο… προτεραιότητα, καθώς ο Αντρέ Ντίλας-Βόας πρόσφατα εκλέχθηκε ως νέος πρόεδρος και προσπαθεί να επιλύσει άλλα ζητήματα.

Ο Νταβίντ Κάρμο μίλησε μετά την κατάκτηση του Conference League για το μέλλον του και δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Αυτό που θέλω για το μέλλον είναι να κερδίσουμε τους δύο προκριματικούς αγώνες με την Ανγκόλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό