21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος στις ανηφόρες. Τους άλλους να δούμε… | Superleague 1

Ειδήσεις Ελλάδα

bwin – Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Διάφορα σενάρια επεξεργάζονται στη Λίγκα για το πώς θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, αν όλα πάνε καλά και παιχτεί ποδόσφαιρο πάλι στην Ελλάδα για τη φετινή σεζόν.

Σενάριο να παιχτούν κανονικά κι οι δέκα αγωνιστικές των πλέϊ οφς, να παιχτούν πέντε αγωνιστικές (δηλαδή σε ένα γύρο), να παιχτούν τα παιχνίδια στις έδρες κάθε ομάδας όπως έχει προκύψει από την κλήρωση, να παιχτούν όλα στην Αθήνα η, όλα στην Κρήτη η, όλα σε Λάρισα-Βόλο-Λαμία κλπ, κλπ.

Εάν επιλεγεί η λύση της ολοκλήρωσης της σεζόν κανονικά,  δηλαδή να παιχτούν και οι δέκα αγωνιστικές των πλέϊ οφς, κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα υπάρχει και η μικρότερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τότε οι ομάδες θα πρέπει να παίξουν Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, για ενάμιση μήνα. Είτε επαναρχίσει η σεζόν στις 7 Ιουνίου, είτε επαναρχίσει στις 10 η, στις 14. Κι υπάρχουν κι οι ημιτελικοί κι ο τελικός του Κυπέλλου. Πρακτικά η σεζόν θα ολοκληρωθεί το νωρίτερο 19 Ιουλίου, το αργότερο 26 Ιουλίου.

Στο σημείο αυτό να δώσουμε την είδηση ότι η ΟΥΕΦΑ για τις χώρες από το Νο 15 έως το Νο 55 στο ranking, έχει δώσει περιθώριο να δηλώσουν τις ομάδες τους που θα παίξουν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη έως τις 31 Ιουλίου. Άρα, κι η Ελλάδα έχει το περιθώριο έως τότε να δηλώσει τους εκπροσώπους της.

Σίγουρα θα είναι μία σκληρή δοκιμασία για τις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να παίξουν 10 παιχνίδια (11 ουσιαστικά, αφού οι τέσσερις έχουν και τα ημιτελικά) σε πέντε εβδομάδες. Αλλά για τον Ολυμπιακό μόνο καινούργιο δεν θα είναι κάτι τέτοιο! Να υπενθυμίσω ότι από την 1η Φλεβάρη έως και τις 4 Μάρτη ο Ολυμπιακός έπαιζε συνεχώς τρεις φορές την εβδομάδα!

Σάββατο 1 Φλεβάρη Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1

Τρίτη 4 Φλεβάρη Λαμία-Ολυμπιακός 0-0 (Κ)

Κυριακή 9 Φλεβάρη Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1

Τετάρτη 12 Φλεβάρη Ολυμπιακός-Λαμία 3-2 (Κ)

Σάββατο 15 Φλεβάρη Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0

Πέμπτη 20 Φλεβάρη Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1 (ΓΛ)

Κυριακή 23 Φλεβάρη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

Πέμπτη 27 Φεβάρη Άρσεναλ-Ολυμπιακός 1-2 (ΓΛ)

Κυριακή 1 Μάρτη Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0

Τετάρτη 4 Μάρτη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2 (Κ)

Δέκα παιχνίδια είχε παίξει ο Ολυμπιακός μέσα σε 33 ημέρες! Και μπορεί τώρα να λέμε ότι θα είναι μέσα στη ζέστη τα παιχνίδια, αλλά όλο τον Φλεβάρη ήταν μέσα στο κρύο και την βροχή, με κακές γηπεδικές (βαρείς αγωνιστικοί χώροι) και καιρικές συνθήκες. Κι ακόμη χειρότερες ήταν οι συνθήκες το Γενάρη, όταν ο Ολυμπιακός μέσα σε ακριβώς 21 ημέρες (5.1 έως 26.1) έπαιξε εφτά παιχνίδια, τρία μέσα με Παναθηναϊκό, Καλαμάτα, Άρη και τέσσερα έξω με Καλαμάτα, Λαμία, ΟΦΗ, ΑΕΚ έξω)!

Θέλετε κι άλλα; Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου, δηλαδή ακριβώς σε ένα μήνα, ο Ολυμπιακός είχε παίξει οκτώ παιχνίδια (τρία μέσα με ΠΑΟΚ, Ευθρό Αστέρα, Λάρισα μέσα και πέντε έξω με Πανιώνιο, Τότεναμ, Παναιτωλικό, Αστέρα, Βόλο). Από…ανηφόρες άλλο τίποτα φέτος οι «ερυθρόλευκοι».

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Τους άλλους που είχαν μάθει κι έπαιζαν από Κυριακή σε Κυριακή να δούμε…

Ασχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1255570043011727360



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό