20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‘Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
14.01.2022 | 14:18

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά με τη φανέλα του Ολυμπιακού
INTIME

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μεταγραφή τους στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι γνωρίζει πως βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Ο 21χρονος πρώην χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, είναι και επίσημα από το πρωί της Παρασκευής (14/1) παίκτης του Ολυμπιακού, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαντιγκά τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα των ερυθρόλευκων, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κανάλι του Ολυμπιακού:

“Ειλικρινά υπάρχουν πολλοί Γάλλοι στην ομάδα, θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου τον πρώτο καιρό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους. Ελπίζω να κερδίσω τίτλους, αυτό είναι το πιο σημαντικό και να γράψω ιστορία με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ελπίζω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω, πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να κάνουμε μεγάλα πράγματα και να σας κάνω χαρούμενους επίσης”.

σχετικα αρθρα

Ολυμπιακός: Διπλασιασμός αποδοχών για Φαντιγκά, κρατάει ποσοστό μεταπώλησης η Παρί Σεν Ζερμέν

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαντιγκά έως το 2026

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό