15.7 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός βραβεύει τους Ολυμπιονίκες Απόστολο Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έπειτα από το διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες και υποδέχεται τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Κυριακής (20/10, 16:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η «κόκκινη» ΠΑΕ θα βραβεύσει δύο δικά της παιδιά, τα οποία σημείωσαν μεγάλες διακρίσεις και έγραψαν ιστορία τον περασμένο Αύγουστο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Απόστολος Χρήστου και ο Εμμανουήλ Καραλής είναι δύο πρότυπα αθλητών που ανήκουν στον σύλλογο του Πειραιά κι έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, ανεβαίνοντας στο βάθρο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες . 

Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας, έπειτα από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος καταφέρνει να κατακτήσει μετάλλιο στο κολύμπι. Συγκεκριμένα ο Χρήστου πήρε το ασημένιο μετάλλιο και σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1:54:82.

Όσο για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού από το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ, καθώς απογειώθηκε πάνω από τα 5.90μ!

Σε μια όμορφη κίνηση η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγο πριν την σέντρα στην αναμέτρηση της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέναντι στους Βοιωτούς θα τιμήσει τους δύο Ολυμπιονίκες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επιβραβευθούν και από τον κόσμο που θα δώσει το παρόν στο φαληρικό γήπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό