26.1 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη του Ολυμπιακού ξανά, μόλις μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε πως αποτελεί «παρελθόν» από τον τουρκικό σύλλογο. Η Φενέρ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο μεριές, τον άφησε ελεύθερο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στον οργανισμό.

Μόνο οι λεπτομέρειες απέμεναν για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ από τον Ολυμπιακό, αφού από το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) είχε φτάσει στην Ελλάδα για να μεταβεί στα γραφεία της ΚΑΕ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην επαναφορά του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ήταν σε… τρελά κέφια και φρόντισε να προαναγγείλει την επιστροφή του 28χρονου γκαρντ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, με την ΚΑΕ να γράφει στο Twitter «no days off» και στη συνέχεια «guess who is back…!?».

Έτσι, σύντομα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση που γνωστοποιεί πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί ξανά παίκτη του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια! Την περασμένη σεζόν ο Ντόρσεϊ με τη Φενέρμπαχτσε είχε σε επίπεδο Euroleague από 8,7 πόντους με 1,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 17:36 λεπτά παιχνιδιού.

Την χαρά του δεν μπόρεσε να κρύψει και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον ίδιο μερικές ώρες αργότερα να ανεβάζει ένα tweet όπου γράφει χαρακτηριστικά: «είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι!! Μεγάλη χρονιά μπροστά».

Τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν το 2022 πριν δοκιμάσει την τύχη του για δεύτερη φορά στο NBA. Ο Ντόρσεϊ είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας εκείνη τη χρονιά με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες έφτασαν μέχρι και το Final Four της Euroleague. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό