35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο επικρατώντας 84-89 στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν τον πρωταθλητή Ευρώπης μέσα στην έδρα του και με νίκη την Παρασκευή στο ΣΕΦ θα βρεθούν μια ανάσα από το τρόπαιο

Ο Ολυμπιακός έκανε το brake στη σειρά των τελικών της Basket League επικρατώντας με 84-89 στο ΟΑΚΑ του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού και πλέον έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκε απολύτως έτοιμη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τόσο πνευματικά όσο και αγωνιστικά και τακτικά. Με υπομονή και στοχευμένο πλάνο και στις δύο πλευρές του παρκέ, φρόντισε να γίνει το αφεντικό του αγώνα από την αρχή έως και το τέλος του ματς. Στο πρώτο μισό του αγώνα οι Μιλουτίνοφ και Πετρούσφ ήταν εκείνοι που έκαναν την διαφορά έχοντας κυριαρχήσει στις δύο ρακέτες ενώ στο δεύτερο μισό ο Τόμας Γουόκαπ ήταν παίκτης… ορχήστρα σημειώνοντας και τους 15 πόντους του, με αποτέλεσμα να κάνει τη διαφορά στο ματς.

Στα τελευταία λεπτά οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν την ολική ανατροπή με την ευστοχία τους στα τρίποντα, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να είναι και αυτοί ψύχραιμοι και εύστοχοι στις βολές και αν και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει 2,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη στους 3 πόντεου (84-87) δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό