21 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή – Πώς γίνεται η διαδικασία μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να μεταβιβάσουν το εισιτήριο διαρκείας του. Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» με σχετική τους ανακοίνωση, από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία.

Παρακάτω εμφανίζονται αναλυτικά όλα τα βήματα που χρειάζεται κανείς να ακολουθήσει! Αυτή η μεταβίβαση δεν ισχύει για μεμονωμένα εισιτήρια, παρά μόνο για εισιτήρια διαρκείας. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι στις 29 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο, ενώ μερικές ημέρες αργότερα ακολουθεί το ματς με την Μπράγκα του Κάρλος Καρβαλιάλ για το Europa League (03/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι από Δευτέρα 23/09, στις 10:00, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία μεταβίβασης του εισιτήριου διαρκείας τους. Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά από τους χρήστες των λογαριασμών που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, πηγαίνοντας στο www.olympiacos.org / εισιτήρια / online αγορά και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1ο Βήμα (Σύνδεση)

www.olympiacos.org

2ο Βήμα (Οι κινήσεις μου)

www.olympiacos.org

3ο Βήμα (Μεταφορά εισιτηρίου)

www.olympiacos.org

4ο Βήμα (Συμπλήρωση στοιχείων του αποδέκτη)

www.olympiacos.org

Ο χρήστης μετά την μεταβίβαση / χρησιμοποίηση του διαρκείας ανά αγώνα ή ημερολογιακά θα μπορεί ο ίδιος να το μεταβιβάσει ξανά στον εαυτό του ή σε όποιον άλλο επιθυμεί.

Η διαδικασία θα μπορεί να γίνεται έως και 6 ώρες πριν από την έναρξη του κάθε αγώνα.

Μεταβίβαση γίνεται μόνο στα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και όχι στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό