16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζεται, το είδαμε, το νιώθαμε ότι φοβήθηκαν’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
23.11.2021 | 23:25

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με την φανέλα του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Τον φόβο στα μάτια των παικτών του Ολυμπιακού είδε ο Νέμανια Νέντοβιτς, όπως δήλωσε στην εκπομπή Pick N’ Roll της Cosmote TV το βράδυ της Τρίτης (23/11), μία ημέρα μετά από την ραψωδία του στο ΣΕΦ.

Μία ημέρα μετά από την μεγαλειώδη εμφάνισή του απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Νέμανια Νέντοβιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick N’ Roll με τον Βασίλη Σκουντή. Ο Σέρβος σούπερ σταρ μίλησε για το πέρασμά του από το ΝΒΑ, για τον Παναθηναϊκό, για το ντέρμπι και γενικώς για την καριέρα του, στο ξεκίνημα της οποίας χαρακτηρίστηκε “Ευρωπαίος Ντέρικ Ρόουζ”.

“Πολύς κόσμος μου έστειλε μηνύματα μετά από το ντέρμπι, ξέρω και θυμάμαι και τους πόντους μου και την στατιστική μου” ήταν το πρώτο σχόλιο του Νέντοβιτς, πριν αναφερθεί στην θητεία του στο ΝΒΑ και στο χθεσινό ντέρμπι: “Στο μπάσκετ όλα μπορούν να συμβούν, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο άθλημα στο οποίο γίνονται τέτοιες ανατροπές. Όταν παίζεις εκτός έδρας, η πίεση είναι μικρότερη. Ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζεται, το είδαμε, το νιώθαμε, σαν να φοβήθηκαν, είχαν ένταση και το χρησιμοποιήσαμε εναντίον τους. Χαίρομαι που επιμείναμε στην άμυνα ζώνης μας και τους μπερδέψαμε”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό