26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος φεύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να αποτελέσει «παρελθόν» από τον αγγλικό σύλλογο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «The Athletic», ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται και θα πουληθεί, μόλις 12 μήνες μετά την απόκτησή του από την Μπενφίκα.

Matt Turner and Odysseas Vlachodimos are both available to LEAVE Nottingham Forest this summer. The American goalkeeper is attracting interest from MLS clubs and Forest want to recoup the £4.5m invested in Vlachodimos. #NFFC [@TheAthleticFC] pic.twitter.com/WtagpB1Uoc

— Forest Watch (@ForestWatch_) June 6, 2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δαπάνησε 9 εκατ. ευρώ και εκτιμάται πως θα ζητήσει ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ ώστε να τον παραχωρήσει. Ο Βλαχοδήμος πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και ο ίδιος επιθυμεί να πάει κάπου να αγωνίζεται περισσότερο, καθώς φέτος έλαβε μόλις 5 συμμετοχές στην Premier League!

Το ελληνικό ενδιαφέρον (;) και η δήλωση για τον Παναθηναϊκό

Με τους Έλληνες διεθνείς να επιστρέφουν στη χώρα μας και στη Super League να γίνεται όλο και περισσότερο… trend (π.χ. Μπακασέτας, Μπάλντοκ, φημολογείται ο Γιαννούλης, ο Τζόλης και ο Χατζηδιάκος), θα μπορούσαμε να δούμε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να ακολουθεί αυτήν την διαδρομή;

Οι δύο ομάδες που αναζητούν τερματοφύλακα και μπορούν – έως έναν βαθμό να καλύψουν τόσο τις απαιτήσεις, όσο και της Νότιγχαμ – είναι δύο. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός «δένει» τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ διαθέτει στο πρόσωπο του Ντομινίκ Κοτάρσκι μία φοβερή επένδυση.

Οι «πράσινοι» θέλουν σε πρώτο βαθμό να διατηρήσουν τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και να τον αγοράσουν από την Σπέτσια για βασικό, ενώ η «Ένωση» εξετάζει τις επιλογές της και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ωστόσο, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει υπάρξει ξεκάθαρος για το σε ποια ομάδα θα επέστρεφε, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του στους «Betarades» ο Έλληνας πορτιέρε ανέφερε πως θα γύρναγε στην Ελλάδα μόνο για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό