25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ο ξεκάθαρος στόχος για την επίθεση και το περίπλοκο παζλ στους χαφ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
23.06.2024 | 08:01

EUROKINISSI

Αισιοδοξία για την παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα. Τα δεδομένα στις υποθέσεις του φορ και του χαφ.

Μια εβδομάδα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη απομένει περίπου πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα προσπαθήσουν να κλείσουν όσα περισσότερα από τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν μπορούν. Για να δώσουν τη δυνατότητα στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλέψει στην Ολλανδία, όπου θα δοθούν και τα φιλικά με όσο το δυνατόν πιο πλήρη ρόστερ.

Από τις βασικές επιδιώξεις του ΠΑΟΚ αυτή που αναμένεται να έχει εξέλιξη είναι του Τόμας Κεντζιόρα. Ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα αλλά το ζήτημα της παραμονής του έχει κολλήσει στις υπέρογκες απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου.

Περιμένει Μπρεθγουέιτ και δίνει μία ακόμη ευκαιρία στον Μεϊτέ

Στην Τούμπα υπάρχει αισιοδοξία ότι οι Ουκρανοί, που δεν έχουν και πολλά διαπραγματευτικά μέσα, θα σεβαστούν την επιθυμία του παίκτη και θα τον αφήσουν ελεύθερο με μικρότερα ανταλλάγματα. Αν οι εκτιμήσεις τους επιβεβαιωθούν τότε ο Πολωνός θα είναι ο τέταρτος στη σειρά ποδοσφαιριστή που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μετά τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Στέφανο Τζίμα και Στέφαν Σβαμπ.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα άλλα δυο ζητήματα, αυτά του επιθετικού και του χαφ που θα χρειαστούν όπως όλα δείχνουν περισσότερο χρόνο. Πιο ξεκάθαρα πάντως είναι τα πράγματα στην περίπτωση του φορ, υπό την έννοια ότι ο στόχος είναι ξεκαθάρος ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ που έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις και από τον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να τον περιμένουν όσο χρειαστεί.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ είναι αυτός που κάνει περισσότερο περίπλοκη την υπόθεση του χαφ. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και την Μπενφίκα ότι αποσύρει την πρόταση για τον Γάλλο μέσο. Ωστόσο από την στιγμή που κυνηγά περιπτώσεις δύσκολες όσο και χρονοβόρες όπως αυτές του Ραζβάν Μάριν και του Γιόζιπ Μίσιτς, είναι σαν να δίνει μια ακόμη ευκαιρία στον Μεϊτέ. Και αυτό διότι όσο δεν κλείνει ο αντικαταστάτης του – και φυσικά όσο ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα- μπορεί να προκύψει αναθέρμανση ενδιαφέροντος όπως έγινε στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά.

Με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα η πρωτοβουλία πάντως θα πρέπει να προκύψει από την πλευρά του 30χρονου χαφ, παρά την εκφρασμένη και δημόσια επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την παραμονή του στην ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό