23.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου προανήγγειλε Στρακόσα, Κοϊτά και Περέιρα στην ΑΕΚ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μεταγραφικό «πυρετό» ζει η ΑΕΚ, η οποία βιώνει τις πρώτες μέρες της στη νέα εποχή, με τον Μάριο Ηλιόπουλο στα ηνία της ομάδας. Η «Ένωση» έχει ήδη ανακοινώσει τις μεταγραφές των Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Σωτήρη Τσιλούλη, ενώ μονιμοποίησε και την παραμονή του Αλεξάντερ Κάλενς.

Και τώρα ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ξάδερφος του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, προανήγγειλε τις τρεις νέες μεταγραφές που θα κάνει το κλαμπ. «Levantate Matias», αναφέρει χαρακτηριστικά το γράφημα στη φωτογραφία, το οποίο δείχνει τον Ματίας Αλμέιδα ως συνοδηγό του Μάριου Ηλιόπουλου στο αγωνιστικό του αμάξι.

Στο background εμφανίζεται η OPAP Arena και ακριβώς από πάνω από το γήπεδο τέσσερις ποδοσφαιριστές: ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά της Σεν Τρουιντένσε, ο Ρομπέρτο Περέιρα της Ουντινέζε και ο Θωμάς Στρακόσα της Μπρέντφορντ, ενημερώνοντας τον κόσμο της ΑΕΚ για τις μεταγραφές που… έπονται!

Ο Κοϊτά, που έβαλε πέρυσι 15 γκολ στο πρωτάθλημα Βελγίου, έχει ήδη κλείσει στην «Ένωση». Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Θωμά Στρακόσα, που εκπροσώπησε την Εθνική Αλβανίας στο EURO 2024. Παράλληλα, στην ΑΕΚ έχει ήδη κλείσει και ο Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την Ουντινέζε και διαθέτει παρελθόν με τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έτσι καλύπτει το θέμα με τους τερματοφύλακες, έχοντας αφήσει εκτός προετοιμασίας του Γιώργο Αθανασιάδη και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αλλά και μεσοεπιθετικά με τους Κοϊτά και Περέιρα, ενώ «ψάχνεται» και για άλλα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό