30.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλευρό της εθνικής Σερβίας – Φωτογραφήθηκε με φαν του []

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Σερβία αντιμετωπίζει τη Δανία στον τρίτο όμιλο του Euro 2024 σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην φάση των 16. Οι Σέρβοι χρειάζονται μόνο νίκη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκεται στο γήπεδο ελπίζοντας πως αυτή θα έρθει. 

Ο 37χρονος θρύλος του τένις δίνει το «παρών» στις εξέδρες της Allianz Arena του Μονάχου με πολλούς μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του να μην χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του. 

Ο Τζόκοβιτς περνάει λίγο χρόνο χαλάρωσης προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση για το εάν θα συμμετάσχει στο φετινό Γουίμπλετον. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο μοναδικός του στόχος είναι η διεκδίκηση του τίτλου και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι σε κορυφαία φόρμα. Αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο και αναμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. 

Κάποια στιγμή μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα συναντήθηκε και με τον προπονητή της εθνικής Σερβίας και θρύλο του Γιουγκοσλάβικου ποδοσφαίρου, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, με τους δυό τους να τα λένε σαν καλοί φίλοι. 

Η Σερβία έχοντας χάσει από την Αγγλία (1-0) και έχοντας φέρει ισοπαλία με τη Σλοβενία (1-1) έχει ως μόνο στόχο τη νίκη με τους Δανούς προκειμένου να προκριθεί αυτή στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αγγλία αντιμετωπίζει τη μαχητική Σλοβενία με τις δύο ομάδες να στοχεύουν η καθεμία για δικούς της λόγους τη νίκη.  

Αντώνης Χαλάς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό