22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «σπάει τα ρολόγια» με Τριαντάφυλλο σε κλαμπ της Σόφιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγαπά την Ελλάδα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Έτσι, μετά το ρεσιτάλ που έδωσε χορεύοντας συρτάκι πάνω στον διάδρομο γυμναστικής, «χτύπησε» και πάλι. Αυτή τη φορά σε κλαμπ της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου πήγε να διασκεδάσει μετά από αγώνα επίδειξης με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και «έσπασε τα ρολόγια» υπό τους ήχους του Τριαντάφυλλου. 

Μπορεί ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου και χρυσός ολυμπιονίκης στο Παρίσι, να ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Βούλγαρο αντίπαλό του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να τα δώσει όλα στο τραγούδι και τον χορό σε κλαμπ που πήγε να διασκεδάσει μετά τον αγώνα. Γνωστός για τα σόου που δίνει συχνά στα κορτ, ο Νόλε έδωσε σόου και στο κλαμπ, καθώς δεν δίστασε να παίξει ντραμς, να χορέψει, αλλά και να πάρει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξάλλου, είχε δώσει το στίγμα από το γήπεδο, ότι είναι σε τρελά κέφια, καθώς πήρε το μικρόφωνο και μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις στη λήξη της αναμέτρησης, άρχισε να τραγουδά ένα από τα χιτ που ακούγονται αυτή την περίοδο στη Βουλγαρία, προτρέποντας τον κόσμο να τον ακολουθήσει. 

Στο κλαμπ ωστόσο ήταν απλά απολαυστικός. Δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει και όταν εμφανίστηκε μπροστά του η διάσημη Βουλγάρα τραγουδίστρια Καμέλια, ο Νόλε τα έδωσε όλα. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Νόβακ Τζόκοβιτς χόρεψε και το «Σπάω τα ρολόγια» του Τριαντάφυλλου, το οποίο ακούστηκε από τα ηχεία. Ο Τριαντάφυλλος άλλωστε είναι αρκετά δημοφιλής στη γειτονική χώρα, με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κίριλ Ντεσπόντοφ, να έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό…  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό