33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Ντόντσιτς έβαλε τους ανθρώπους της ομάδας του στη θέση τους με απίθανο fair play

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
11.02.2022 | 17:05

Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς
Ⓒ 2022 NOAH K. MURRAY/ ASSOCIATED PRESS

Ενοχλημένος με τους ανθρώπους της ίδιας του της ομάδας, ο Λούκα Ντόντσιτς αντέδρασε όταν οι Μάβερικς παρουσίασαν ως “εχθρό” τον Μάρκους Μόρις στην πρώτη περίοδο του Μάβερικς – Κλίπερς.

Η κόντρα του Λούκα Ντόντσιτς με τον Μάρκους Μόρις είχε προκαλέσει πολύ θόρυβο τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως οι δύο μπασκετμπολίστες έχουν πλέον θάψει το τσεκούρι του πολέμου, όπως είχε κάνει ο Σλοβένος σούπερσταρ και με τον Μοντρέζλ Χάρελ. Κι αυτό αποδείχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/2), στη διάρκεια της αναμέτρησης Μάβερικς – Κλίπερς, όταν στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου έπαιξε ένα που έδειχνε τον Μόρις ως κακό, ως εχθρό της ομάδας του Ντάλας.

Ο Ντόντσιτς είδε αυτό το , όπως βλέπει τα πάντα, οτιδήποτε γίνεται στο γήπεδο στη διάρκεια κάθε αγώνα, προσέγγισε τους ανθρώπους της ομάδας του στο σημείο που κάθονται δίπλα στην γραμματεία, τους έδειξε την γιγαντοοθόνη και τους ζήτησε να μη δώσουν συνέχεια σε αυτή την κόντρα που πλέον δεν υφίσταται. Ήταν τόσο χαρακτηριστικό το ύφος του Σλοβένου, που δεν άφησε περιθώρια συζήτησης, σε μία στιγμή fair play που δεν βλέπουμε συχνά σε αυτό το επίπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό