13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να πάει με χειροπέδες στο δικαστήριο για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι 100% απρόβλεπτος και κάνει ό,τι του έρθει στο κεφάλι και αυτό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, το έδειξε για άλλη μια φορά, καθώς θέλει να πάει με χειροπέδες στο δικαστήριο αν τελικά ο εισαγγελέας του Μανχάταν του απαγγείλει σήμερα (22.3.2023) κατηγορία για την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και διατάξει τη σύλληψή του.

Όπως ανέφερε ο Guardian, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θέλει – αν του απαγγελθεί κατηγορία από τον εισαγγελέα σήμερα – να μετατρέψει την σύλληψή του και την προσαγωγή του σε δίκη ενώπιον του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης σε «θέαμα».

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι αυτό θα ήταν μια ιδανική… διαφήμιση ενόψει της καμπάνιας του για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2024. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είπε στους συμβούλους του ότι θέλει να του βάλουν χειροπέδες όταν εμφανιστεί στο δικαστήριο, εάν κατηγορηθεί από τον εισαγγελέα του Μανχάταν για την πληρωμή χρημάτων στην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς το 2016, προκειμένου εκείνη να μην μιλήσει για τη σχέση τους.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι αν του ασκηθεί κατηγορία, συλληφθεί και οδηγηθεί σε δίκη, τότε θέλει να μετατρέψει όλο αυτό σε ένα προεκλογικό σόου, στο οποίο θεωρεί ότι η εικόνα του με χειροπέδες θα του φέρει ψήφους.

Επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι οι χειροπέδες θα είναι ένα μήνυμα προς τους Αμερικανούς ότι του γίνεται ένας άδικος πόλεμος και αυτό θα βοηθήσει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Τα σενάρια για την παρουσία του στο δικαστήριο

Οι αρχές της Νέας Υόρκης πάντως, έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν αν ο Ντόναλντ Τραμπ συλληφθεί και οδηγηθεί σε δίκη, καθώς θεωρούν ότι θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από ψηφοφόρους του.

Επίσης αναζητούν έναν τρόπο να γίνει η δίκη του (αν τελικά ο εισαγγελέας του Μανχάταν του αποδώσει κατηγορίες) με απόλυτη ασφάλεια και τα σενάρια που εξετάζουν για την πιθανή παρουσία του στο δικαστήριο είναι δυο. Το ένα είναι να εμφανιστεί μέσω βίντεο και το άλλο να εμφανιστεί διά ζώσης, αλλά η δίκη να γίνει σε κάποια από τις μυστικές αίθουσες του δικαστικού μεγάρου της Νέας Υόρκης. Η δίκη ή όχι του Ντόναλντ Τραμπ έχει να κάνει με την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να έδωσε το 2016 130.000 δολάρια μέσω του τότε δικηγόρου του, Μάικλ Κοέν στην πορνοστάρ, προκειμένου η Στόρμι Ντάνιελς να μην αποκαλύψει ότι είχε σχέση με τον Ντόνλαντ Τραμπ το 2006.

Το ωραίο είναι ότι πολλοί Αμερικανοί τον έχουν πάρει ήδη στην πλάκα. Μάλιστα ήδη κάνουν θραύση στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης fake εικόνες της πιθανής σύλληψής του.

pic.twitter.com/p2sxKzzIRv

— Eliot Higgins (@EliotHiggins) March 20, 2023

Σε άλλες εικόνες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται να τρέχει για να γλιτώσει από τους αστυνομικούς και σε άλλες φαίνεται να τον συλλαμβάνουν σαν κοινό εγκληματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό