18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ντι Μαρία αποκάλυψε πως η Ρεάλ δεν ήθελε να παίξει στον τελικό του Μουντιάλ 2014

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ανέκδοτη ιστορία από την καριέρα του αποκάλυψε ο Άνχελ Ντι Μαρία, έξι χρόνια αργότερα από τότε που συνέβη.

«Ήταν τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης μου έγραψε να μην παίξω. Έσκισα την επιστολή, χωρίς καν να τη διαβάσω: ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 και θα δεχόμουν ακόμη και τον κίνδυνο ότι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου», φανέρωσε ο παίκτης.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας η Αργεντινή έχασε τον τίτλο από τη Γερμανία, αλλά ο ακραίος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έζησε μια ιστορία μέσα στην Ιστορία.

«Μόνο τρεις το γνωρίζαμε: εγώ, ο γιατρός της Εθνικής ομάδας και ο προπονητής Σαμπέγια», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, Telefe.

«Είχα σοβαρό μυϊκό τραυματισμό αλλά ήθελα να παίξω με κάθε κόστος, ακόμα και για να μπορέσω να τελειώσω τη σταδιοδρομία μου εκεί», τόνισε ο Ντι Μαρία, που τότε ήταν 26 ετών και αγωνιζόταν στο ισπανικό συγκρότημα.

«Ήξερα ότι η Ρεάλ ήθελε να με πουλήσει. Τότε, στη Βραζιλία έφτασε αυτή η επιστολή. Την έσκισα, πήγα στον Σαμπέγια και κλαίγοντας του είπα ότι ακόμα κι αν δεν ήμουν 100% έτοιμος, το να παίξω ήταν τα πάντα για μένα», συμπλήρωσε.

Τελικά ο Ντι Μαρία παρακολούθησε τον τελικό από τον πάγκο, εν μέσω της αντιπαράθεσης του Τύπου και των οπαδών της Εθνικής Αργεντινήςς. Το επόμενο καλοκαίρι, μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό