17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στην Αγγλία για τη Γουλβς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 33χρονος Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς επισημοποίησε σήμερα (12/9) την υπογραφή του Ισπανοβραζιλιάνου επιθετικού επιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κόστα έμεινε είναι ελεύθερος από την περιπέτειά του με την Ατλέτικο Μινέιρο τον Ιανουάριο του 2022, που σηματοδότησε ένα διάστημα εννέα μηνών χωρίς να παίξει.

Η Γουλβς αναζητούσε ενίσχυση μετά τον τραυματισμό του Σάσα Καλάιτζιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο παίκτης τραυματίστηκε στον πρώτο του αγώνα, με τη Σαουθάμπτον, μόλις τρεις μέρες μετά την άφιξή του από τη Στουτγάρδη έναντι 17 εκατ. ευρώ.

Ο Κόστα βρίσκει πρωτάθλημα όπου έλαμψε με τα χρώματα της Τσέλσι για 3,5 χρόνια (2014 – Ιανουάριος 2018). Σκόραρε 59 γκολ σε 120 αγώνες για τους «Μπλε» και κατέκτησε δύο τίτλους Πρέμιερ Λιγκ (2015, 2017) κι ένα Λιγκ Καπ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ντιέγκο Κόστα στη Γουλβς κατά την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο πρόεδρος της Γουλβς, Τζεφ Σι.

«Ένας νικητής με πλούσια εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, ο Ντιέγκο θα φέρει κάτι μοναδικό στα αποδυτήριά μας και στον αγωνιστικό χώρο και ανυπομονούμε για τον αντίκτυπό του στο “Μολινό”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό