26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να κλείσει σύντομα στον Παναθηναϊκό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκεί, που το σίριαλ Σάρι και Παναθηναϊκός καλά κρατεί, και όλοι αναμένουν αδημονώς στο «τριφύλλι» για να πει το ναι ο Ιταλός. Δημοσιογράφοι από την γειτονική χώρα, έχουν ως εναλλακτική και πιθανότερη λύση για τον πάγκο των «πρασίνων» αν δεν προχωρήσει του Μαουρίτσιο Σάρι, το ενδεχόμενο του Ουρουγουανού προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Λορέντσο Λεπόρε, με ένα δημοσίευμά του έβαλε «φωτιές», αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός τον έχει σαν πρώτη επιλογή στην λίστα του ενώ μάλιστα προχώρησε την υπόθεση και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι, η συμφωνία ίσως και να έρθει τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως:

«Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ισχυρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού. Είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού συλλόγου και η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί σύντομα».

Φυσικά όμως, η πρώτη επιλογή του «τριφυλλιού» είναι και παραμένει ο Σάρι και οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν μέχρι τέλους τον διαθέσιμο χρόνο για να κάνουν την απόλυτη υπέρβαση με τον Ιταλό τεχνικό.

Σίγουρα ωστόσο, γιατί και ο χρόνος περνά, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να περιμένει για πάρα πολύ ακόμη την απάντηση του Σάρι, μιας και χρειάζεται όσο τον δυνατόν γρηγορότερα έναν προπονητή στην ομάδα για να αξιολογήσει τους παίκτες αλλά και να εξετάσουν μαζί τον ανασχηματισμό της, και τις μεταγραφές όπου θα χρειαστεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό