13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, που θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και οψιόν ανανέωσης, αλλά θα μπορέσει να ενισχύσει τους Καταλανούς από τον Ιανουάριο και ύστερα. 

Ο Άλβες, που ήταν χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Σάο Πάουλο τον Σεπτέμβριο, είχε προσφερθεί στην «Μπάρτσα» εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόνο με τον ερχομό του Τσάβι στον πάγκο «ξεμπλόκαρε» το θέμα.

Οι Καταλανοί  βρίσκονται σε ένα σημείο που χρειάζονται άμεση ενίσχυση με μηδενικό μεταγραφικό κόστος και η περίπτωση του Άλβες είναι μια τέτοια. Στα 38 χρόνια του πια, ο Βραζιλιάνος νιώθει αρκετά δυνατός για να προσφέρει λύσεις σε έναν σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός φουλ-μπακ έπαιξε στην Μπαρτσελόνα από το 2008 έως το 2016, κατακτώντας -μεταξύ άλλων τίτλων- έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ισπανίας και τρία Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

«Η Μπαρτσελόνα και ο Ντάνι Άλβες κατέληξαν σε κατ΄ αρχήν συμφωνία για την ένταξή του στην πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης θα συμμετάσχει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο σύλλογος θα ενημερώσει σύντομα τις λεπτομέρειες της παρουσίασής του, ως νέος παίκτης της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό