17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Νούνο Γκόμες μετά το Euro 2004 πήγε διακοπές με την Εθνική – Ο Χαριστέας τον κερνούσε ποτά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην επιθετικός της εθνικής Πορτογαλίας Νούνο Γκόμες, πριν η χώρα του χάσει το Euro του 2004 από την Εθνική, είχε κλείσει να έρθει στην Ελλάδα διακοπές και έπεσε πάνω στην γαλανόλευκη αποστολή, που περνούσε χρόνο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Μια απίθανη ιστορία αποκάλυψε ο Νούνος Γκόμες, μιλώντας σε Μέσο της Πορτογαλίας. Ο παλαίμαχος φορ, είχε οργανώσει μετά το Euro του 2004 να πάει για διακοπές στην Ελλάδα ώστε να χαλαρώσει. Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι.

Αρχικά, η Εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει το Euro 2004, όπως όλοι ξέρουμε, μέσα στην Πορτογαλία, κερδίζοντας δις τη διοργανώτρια και ομάδα του Νούνο Γκόμες. Ο Πορτογάλος φορ λοιπόν παρά τη… στεναχώρια του για την απώλεια του τροπαίου, πήγε κανονικά στις διακοπές του ώστε να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να ξεχαστεί. Όμως εκεί τον περίμενε κάτι… αναπάντεχο!

Καθώς ο Νούνο Γκόμες καθόταν στο ξενοδοχείο, κάποιος τον προσέγγισε και τον χτύπησε στην πλάτη. Ο Πορτογάλος φορ νόμιζε πως ήταν κάποιος υπάλληλος του ξενοδοχείου ή ένας σερβιτόρος, ωστόσο άμεσα αντιλήφθηκε πως ήταν ο Τάκης Φύσσας!

Seleções – Nuno Gomes conta como fugia da seleção grega nas férias após o Euro’2004: «O Charisteas mandava-me… https://t.co/ZuX2ciqKcE

— Diário Record (@Record_Portugal) August 19, 2022

«Ξαφνικά με ακούμπησαν στην πλάτη, νόμιζα ότι ήταν ο υπάλληλος που μου έφερνε έναν φραπέ να πιω, αλλά αναγνωρίζω το πρόσωπο. Ήταν ο Φύσσας που είχε γίνει πρωταθλητής Ευρώπης», ανέφερε. Ο Νούνο Γκόμες εξιστόρησε μετά τον διάλογο που είχε με τον Φύσσα:

Γκόμες: «Τι κάνεις εδώ;»Φύσσας: «Εγώ θα σε ρωτήσω τι κάνεις εδώ;».Γκόμες: «Ήρθα για διακοπές, είχα ήδη κλείσει από νωρίς»Φύσσας: «Μα είμαστε και εμείς εδώ διακοπές»Γκόμες: «Εσείς ποιοι;»Φύσσας: «Εμείς, η Εθνική».Γκόμες: «Η εθνική Ελλάδος;»Φύσσας: «Ναι, έχουμε έρθει όλοι εδώ».Ο Νούνο Γκόμες λέει ότι κοίταξε και είδε 15-16 παίκτες από την Ελλάδα να τον χαιρετούν.Γκόμες: «Θα μείνετε εδώ για διακοπές;»Φύσσας: «Ναι, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, που έχει αρκετά σε όλη την Ελλάδα, πρόσφερε διακοπές μιας εβδομάδας στους παίκτες και τις οικογένειες τους».

Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως ήταν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής, ανάμεσα σε αυτούς και «ο Χαριστέας που έβαλε το γκολ στον τελικό». Ο ίδιος, προσπαθούσε να τους αποφύγει μετά τα όσα… έζησε στο Euro 2004: «Ευτυχώς για μένα, το ξενοδοχείο είχε δύο παραλίες. Ξυπνούσα το πρωί και κοίταζα εκεί για να δω πού ήταν. Μετά πήγαινα πίσω από το θέρετρο στην άλλη παραλία».Για να καταλήξει και να αποκαλύψει το… πικάρισμα του Άγγελου Χαριστέα προς το πρόσωπό του: «Κάθε μέρα ερχόταν ο σερβιτόρος να μου προσφέρει ένα ποτό. Του εξηγούσα πως δεν είχα παραγγείλει τίποτα και μου απαντούσε πως “ο κ. Χαριστέας το έστειλε…”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό