31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Νεϊμάρ χλεύασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την ήττα με… Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αλ Χιλάλ επικράτησε της Αλ Νασρ στα πέναλτι (1-1 κ.δ., 5-4 πεν.) στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της Σαουδικής Αραβίας και δεν επέτρεψε στον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο μετά από 4 χρόνια! Ο Πορτογάλος σταρ έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του και παραλίγο να σκοράρει με ένα ασύλληπτο ανάποδο ψαλιδάκι.

Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε και ο ίδιος ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον χαμένο τελικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει δει τους οπαδούς στις κερκίδες να θέλουν να… παίξουν με το μυαλό του και πολλές φορές τα έχουν καταφέρει.

Με ποιον τρόπο; Φωνάζοντας συστηματικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, του ανθρώπου με τον οποίο έχουν μοιραστεί την κορυφαία σκηνή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία πολλά χρόνια. Έτσι έγινε και στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Νεϊμάρ που πλέον αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ, ο οποίος έγινε… ένα με την κερκίδα.

Οι φίλοι στο γήπεδο τραγουδούσαν «Μέσι, Μέσι» στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον χλευάσουν, με το βίντεο να δείχνει τον Νεϊμάρ και τους φίλους του να τραγουδούν κι αυτοί και να «πεθαίνουν» στα γέλια. Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος υπήρξε συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι για πολλά χρόνια και στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό