27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Νεϊμάρ ακολουθεί… σουηδικό πρότυπο και φωτογραφίζεται με την πρώην του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προσωπική ζωή του Νεϊμάρ πάντοτε ήταν στο θέμα της δημοσιότητας και τον τελευταίο χρόνο συμβαίνουν πράγματα τα οποία… δεν το κάνουν υπερήφανο, καθώς ο ίδιος έχει απολογηθεί. Πριν από περίπου ένα έτος, ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου ήταν σε σχέση με την καλλονή, Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία ήταν έγκυος στην κόρη του.

Ο «Νέι» έχει ήδη έναν 13χρονο γιο, ο οποίος γεννήθηκε το 2011 από την Καρολίνα Ντάντας. Ωστόσο, όσο η Μπρούνα ήταν στον τελευταίο μήνα εγκυμοσύνης της, μαθεύτηκε πως ο άλλοτε πρωταθλητής Champions League με την Μπαρτσελόνα είχε παράνομο δεσμό. Έτσι, ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Βραζιλιάνα καλλονή.

Τον Οκτώβρη του 2023, η Μπρούνα γέννησε την πρώτη του κόρη και μετά από έναν μήνα γνωστοποίησαν τον χωρισμό τους, παραμένοντας καλοί φίλοι όμως. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη του, από άλλη γυναίκα, με διαφορά εννέα μηνών. Λίγα 24ωρα από την γέννηση του τρίτου του παιδιού, ανάρτησε στην πλατφόρμα του Instagram μία φωτογραφία με την… πρώην του.

Instagram: @neymarjr

Η μητέρα του νεότερου παιδιού του είναι η Αμάντα Κίμπερλι. Πρόκειται για μοντέλο και social media influencer, η οποία λέγεται πως ήταν η πέτρα του… σκανδάλου όταν ο Νεϊμάρ απάτησε την Μπρούνα. Εκείνη έφερε στον κόσμο την κόρη τους την Κυριακή 21 Ιουλίου και τρεις μέρες αργότερα, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε με την έτερη μητέρη του παιδιού του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό