31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Ναδάλ τιμήθηκε στη Μαδρίτη για την τελευταία του φορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τέλος στην καριέρα του Ράφα Ναδάλ πλησιάζει και ο Ισπανός αγωνίστηκε το βράδυ της Τρίτης (30/04) για τελευταία φορά στη Μαδρίτη, όταν και ηττήθηκε με 2-1 σετ από το νο.31 της παγκόσμιας κατάταξης, Γίρι Λέχετσκα. Ο Ναδάλ γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο γήπεδο από περίπου 15 χιλιάδες φίλους του τένις που βρέθηκαν στο γήπεδο προς τιμήν του, πολλών εκ των οποίων ο ίδιος έκανε λάτρεις του τένις!

Οι Ισπανοί φρόντισαν τον τιμήσουν όπως ακριβώς του αρμόζει, αφού οι 5 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του στο Madrid Open κρεμάστηκαν από ισάριθμα πανό, με το κάθε ένα να αναγράφει πάνω του επίσης ένα από τα γράμματα του ονόματός του. 

Reuters

Μετά από τις συγκινητικές εκπλήξεις των διοργανωτών και το βίντεο που έπαιξε με τον ίδιο, ο Ναδάλ παρέλαβε τη σκυτάλη και αστειεύτηκε με το κοινό στη Μαδρίτη: «Ένα αστείο σας έκανα, εδώ θα είμαι και πάλι του χρόνου», σε κάτι που κάθε φίλαθλος του τένις θα ήθελα να ήταν πραγματικά αληθινό…

Για την ιστορία, ο Λέχετσκα επικράτησε με 2-0 σετ τον Ναδάλ (7-5, 6-4) και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ ο νικητής θα τεθεί αντιμέτωπος με αυτόν του ζευγαριού Γιανίκ Σινέρ – Φίλιξ Όγκερ Αλιασίμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό