18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει… εμετό για το ειδύλλιο Κουρεντή-Κατσαούνη στο Survivor

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα;»

Καθόλου ενδιαφέρον δεν βρίσκει το ειδύλλιο στο Survivor ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργο Κατσαούνη, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής είδε το σκηνικό που καβγαδίζουν, και αυτό του προκάλεσε… εμετό.

Μόλις ο παίκτης μίλησε για την συμπεριφορά της Μυριέλλας, και ο Μουτσινάς σχολίασε: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Παιδιά τι μας νοιάζει; Τι είναι αυτό; Θα σας πιάσουν όλους τα κανάλια, αυτό λέμε. Μην πεις τίποτα, θα είναι εναντίον σου».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που είδα. Δε γίνεται, πάλι φεύγουμε από το ζητούμενο. Δεν έχουν πάει εκεί πέρα να ερημοπαίξουν δέκα παιχνίδια, να ερημοφάνε μία στις 10 μέρες και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα; Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα και ξαφνικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο από το μοναδικό reality επιβίωσης και πάμε και γινόμαστε ο Bachelor; Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα»;

Με το επόμενο απόσπασμα, ο Νίκος Μουτσινάς προσποιήθηκε ότι θέλει να κάνει εμετό και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά… καπαμά. Αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό