31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με μακρύ μαλλί και φανέλα της Σέλτικ: Η έκπληξη on air

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκινήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης όταν αντίκρισε φωτογραφίες από τα φοιτητικά του χρόνια, οι οποίες είναι από στιγμές που ο ίδιος ακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

«Εδώ πρέπει να είμαι 19 ετών, στο γήπεδο, αφού είμαι Παναθηναϊκός, με την αγαπημένη φανέλα της Σέλτικ. Πού τις βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες; Φοβερές. Ωραία περάσαμε τα φοιτητικά μας χρόνια στην Ξάνθη. Την αγαπώ πάρα πολύ, είναι δεύτερη πατρίδα μου» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ για την κοινή εμφάνιση πατέρα και γιου σε ματς του Ολυμπιακού σχολίασε με χιούμορ: «Αμάρτησα για το παιδί μου. Τι να κάνω; Η μαμά του εκμεταλλεύτηκε τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό. Υπάρχει και κάτι φοβερό. Είχαν πάει μαζί στα ημιτελικά και μου λέει ένας φίλος μου που τους είδε ότι δεν φορούσε μόνο ο γιος μπλούζα του Ολυμπιακού, φορούσε και εκείνη, γιατί είναι φανατική. Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: “πήγες 43 χρονών με την μπλούζα του Ολυμπιακού στο γήπεδο;”. Και μου απαντά: “όχι μόνο αυτό, ανέβηκα στο πατάρι της μάνας μου όπου φυλαγμένο χορτάρι από το γκρεμισμένο Καραϊσκάκη και το έκανα δώρο στον γιό μας”. Έχουμε εσωτερικό beef».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στο Fay’s Time, αναφέρθηκε και στη χρήση των social media από τους πολιτικούς: «Αν θυμάστε, ανέβασα τους χοχλιούς της μητέρας μου, της Πόπης. Θέλω όμως να σημειώσω το εξής: Για αυτό μας θέλει ο λαός; Η χρησιμότητα μας είναι οι χοχλιοί της μητέρας μου; Ή αύριο – μεθαύριο τα ντολμαδάκια του κ. Μητσοτάκη ή τα κατοικίδια του κ. Κασσελάκη; Όχι. Η χρησιμότητά μας είναι να γίνει καλύτερη η ζωή των πολιτών. Νομίζω ότι σε αυτόν τον στίβο μπορώ να προσφέρω πολλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό