28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάει με τον γιο του στην Opap Arena για τον τελικό του Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα δώσει μαζί με τον γιο του το “παρών” στον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”. 

 Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι θα πάει γιατί ο γιος του θέλει να δει τον τελικό, δίχως ωστόσο να κάνει κάποια πρόβλεψη, καθώς δηλώνει περισσότερο μπασκετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον MEGA για τον τελικό του Ολυμπιακού:

Για τον τελικό: “Ευχόμαστε σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Ήδη πάμε πολύ καλά. Κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την EuroLeague μετά από χρόνια, μακάρι να κάνει ο Ολυμπιακός την υπέρβαση να πάρει μια ελληνική ομάδα ένα πρωτάθλημα ευρωπαϊκό και να είναι η φετινή χρονιά μια πολύ πετυχημένη για τον ελληνικό αθλητισμό”.

Για το αν θα πάει στον τελικό του Conference League: “Θα πάω. Θέλει πολύ ο γιος μου να πάμε και θα πάμε”.

Για την πρόβλεψή του για τον τελικό: “Εγώ είμαι πιο πολύ μπασκετικός, δεν έχω δει τη Φιορεντίνα. Τον Ολυμπιακό τον έχω δει δυο φορές. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός και πιστεύει ότι θα το πάρει”.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό