15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μπόγιαν κρέμασε τα παπούτσια του στα 32: ‘Ευγνώμων για ό,τι βίωσα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
23.03.2023 | 15:34

Ο Μπόγιαν Κρκιτς, ένα από τα μεγαλύτερα wonderkids του παρελθόντος, αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο με τελετή στο Καμπ Νόου.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα wonderkids του παρελθόντος. Το 2007 αποφοίτησε από τη Μασία, έκανε ένα πολύ μεγάλο μπαμ και αγωνίστηκε για τα τέσσερα επόμενα χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Σε ηλικία 32 ετών ο Ισπανός αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του βάζοντας επίλογο στην καριέρα του. Μία καριέρα, στην οποία πέρασε από πολλές μεγάλες ομάδες, όμως δεν πέτυχε όλα αυτά που περίμεναν από εκείνον, εξαιτίας των κρίσεων άγχους που βίωνε.

“Τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες. Ήμουν μακριά από το σπίτι μου για 12 χρόνια και αισθάνομαι ολοκληρωμένος επαγγελματικά. Θέλω να απολαύσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου και να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου.

Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι ένα αίσθημα, η πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος κάνοντας άλλα πράγματα απ’ το να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων για ό,τι βίωσα” δήλωσε σε τελετή σε αίθουσα του Καμπ Νόου, παρουσία του Λαπόρτα.

Ο Μπόγιαν εκτός από την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε σε Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ, Στόουκ, Μάιντζ, Αλαβές, Μόντρεαλ, ενώ εσχάτως φόρεσε τη φανέλα της Βίσελ Κόμπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό