30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπρέιθγουεϊτ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό θέλει να πάρει την πρώην ομάδα του για… εκδίκηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε το ελληνικό ποδόσφαιρο λίγες εβδομάδες πριν, καθώς γράφτηκε πως τον ήθελαν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Αξίζει να αναφερθεί πως με τους Πειραιώτες είχε έρθει σε συμφωνία, αλλά οι συζητήσεις «ναυάγησαν» στο τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής Marca, ο Δανός επιθετικός θέλει να αγοράσει την πρώην ομάδα του και την Εσπανιόλ για… εκδίκηση!

Ο λόγος που θέλει να πάρει εκδίκηση από την Εσπανιόλ, είναι για την κακή διαχείριση που γίνεται από τους υπάρχοντες ανθρώπους που ηγούνται τον σύλλογο. Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ισπανικού μέσου ενημέρωσης, ο Μπρέιθγουεϊτ, επιθυμεί να αγοράσει την Εσπανιόλ, για να τη βγάλει από το αδιέξοδο της… κακοδιαχείρισης που υπάρχει στην καταλανική ομάδα. 

Πώς έχει αυτά τα χρήματα για να αγοράσει την Εσπανιόλ

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έχει «αμύθητα» λεφτά, καθώς η μεγάλη απόφαση της ζωής του, ήρθε το 2017, όταν αγόρασε μαζί με τον θείο του ένα real estate στην Αμερική έναντι 850 χιλιάδων ευρώ. Το τέλος της συγκεκριμένης χρονιάς, του έφερε 9,2 εκατομμύρια μόνο από αυτή την έξυπνη επένδυση. Μέχρι το 2021, έχει πάνω από 1.500 διαμερίσματα σε όλη την υφήλιο και η περιουσία του ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια ευρώ. 

Έτσι, καταλήγουμε στο γεγονός πως ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει την Εσπανιόλ, αλλά και να την ανεβάσει πίσω στην La Liga μετά από δύο «πέτρινα» χρόνια στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό