33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Μπολτ θέλει να τρέξει 100 μ. με τον Εμπαπέ και ο Γάλλος του απάντησε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ από νεαρή ηλικία, είχε φροντίσει να εντυπωσιάσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την ταχύτητά του. Ο Γάλλος είναι εξαιρετικός επιθετικός, με τρομερά τελειώματα και εξαιρετική ικανότητα στις ντρίπλες, ωστόσο είναι… ασταμάτητος όταν ξεκινάει να τρέχει.

Ο Γιουσέιν Μπολτ που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα τρέξιμο (9.58 δευτερόλεπτα) αποφάσισε να προσκαλέσει τον Εμπαπέ σε έναν αγώνα, μιας και το ρεκόρ που έχει καταγραφεί σε αγώνα από τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν είναι στα 10.9 δευτερόλεπτα.

Ο Εμπαπέ φάνηκε… θετικός στο να τρέξει με τον Τζαμαϊκανό, ωστόσο είναι σίγουρος ότι δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιουσέιν Μπολτ αποσύρθηκε το 2017 έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων οκτώ χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και άλλα 14 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα (τα περισσότερα από αυτά χρυσά).

«Ο Μπολτ είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς, ανάμεσά τους κι εγώ. Όλοι μας βλέπαμε τους αγώνες του και ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος. Ασφαλώς θα έτρεχα μαζί του, εφόσον βρούμε την ευκαιρία, γιατί να μην το κάνουμε; Πάντως δεν περιμένω πολλά από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως δεν θα είχα καμία τύχη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό