18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Μπεμπά δήλωσε τέταρτη διαφορετική ημερομηνία γέννησης

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΟΡΤΟ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
21.01.2022 | 22:00

Ο Σανσέλ Μπεμπά στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Λίβερπουλ στο Champions League
2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο στόπερ της Πόρτο, Σανσέλ Μπεμπά, βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο λόγω των αμφιβολιών για την ηλικία του, με την Corriero de Manha, να αποκαλύπτει πως δήλωσε τέταρτη διαφορετική ημερομηνία γέννησης στους φίλους του.

Προβλήματα με τον Σανσέλ Μπεμπά αντιμετωπίζει η Πόρτο, καθώς ο κεντρικός αμυντικός από τον Κονγκό, φέρεται να έχει παρουσιάσει ψευδή στοιχεία αναφορικά με την ημερομηνία γέννησής του για τέταρτη φορά.

Το καινούργιο στοιχείο που προέκυψε σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Corriero de Manha, είναι ότι δήλωσε σε φίλους του νέα ημερομηνία γέννησης. Συγκεκριμένα, ο Μπεμπά φέρεται να αποκάλυψε στο στενό φιλικό του περιβάλλον ότι γεννήθηκε το 1990, γεγονός που τον κάνει 31 χρονών και όχι 27, όπως ισχύει μέχρι σήμερα στα χαρτιά.

Η ηλικία του Μπεμπά αμφισβητείται για πολλά χρόνια, αφού μια έρευνα του 2013 αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναφέρει τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης. Το πρώτο έτος γέννησης που εικάζεται ήταν το 1988, που θα τον έκανε 33 τώρα.

Η συζήτηση για την ηλικία του σταμάτησε προσωρινά όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο οστών το 2015, προκειμένου να αποδείξει ότι γεννήθηκε το 1994, όπως και επιβεβαιώθηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας του 2013, ένα μέλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Κονγκό αποκάλυψε ότι το έτος γέννησης του Μπεμπά άλλαξε σε 1991, καθώς του επέτρεψε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (δικαίωμα συμμετοχής σε παίκτες κάτω των 23 ετών).

Ωστόσο, τα νέα δεδομένα περιπλέκουν για ακόμα μία φορά την υπόθεση του Μπεμπά και γεννούν νέες αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα της ημερομηνίας γέννησής του, με τον πορτογαλικό σύλλογο να μην είναι πλέον διατεθειμένος να επεκτείνει το συμβόλαιό του και ως εκ τούτου, το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό