19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Μπαχ συνεχάρη τον Ισίδωρο Κούβελο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή τα 60 χρόνια που συμπληρώνει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (16/07) ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, απέστειλε τα συγχαρητήρια του στον Πρόεδρο της ΔΟΑ, Ισίδωρο Κούβελο.

Η επιστολή του Προέδρου της ΔΟΕ:

«Αγαπητέ Πρόεδρε και φίλε,

Με πολύ μεγάλη χαρά σας εύχομαι θερμά συγχαρητήρια για την επέτειο των 60 χρόνων λειτουργίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερη όχι μόνο γιατί γιορτάζουμε τα 60 χρόνια επιτυχημένων εκπαιδευτικών συνόδων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας αλλά και επειδή σηματοδοτεί την έναρξη ενός λαμπρού μέλλοντος για τη ΔΟΑ.

Όταν ο Pierre de Coubertin ίδρυσε τη ΔΟΕ και το Ολυμπιακό Κίνημα, δημιούργησε ένα κίνημα με ιδανικά και αξίες που θα έπρεπε να μελετηθούν, να διαφυλαχθούν και να διαδοθούν. Το όραμα και η επιθυμία του ήταν η δημιουργία ενός μόνιμου σχολείου Ολυμπισμού.

Εδώ και 60 χρόνια η ΔΟΑ εκπληρώνει αυτή την αποστολή με επιτυχία και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Μέσα από τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά της προγράμματα, η ΔΟΑ όχι μόνο έχει αγγίξει, εμπνεύσει και σημαδέψει τις ζωές χιλιάδων μετεχόντων, αλλά και έκανε αυτά τα άτομα επαΐοντες και ενθουσιώδεις πρεσβευτές του Ολυμπιακού Κινήματος και του Ολυμπισμού.

Σε λίγους μήνες η ΔΟΑ θα επαναλειτουργήσει ακόμη πιο όμορφη για να καλωσορίσει και πάλι νέους ανθρώπους, εκπαιδευτικούς, διοικητικούς και επιστήμονες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Ήδη από τώρα ανυπομονώ να σας συναντήσω στην τελετή έναρξης της ανακαινισμένης ΔΟΑ τον Οκτώβριο και να σηματοδοτήσουμε μαζί το νέο ξεκίνημα της ΔΟΑ με μια ανανεωμένη δέσμευση στο όραμα αυτό.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό