21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Μπαπέ ήθελε να φύγει από την Εθνική Γαλλίας λόγω ρατσισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φωτιά» από το πουθενά άναψε στην Εθνική Γαλλίας με την πρόεδρο της εθνικής ομοσπονδίας να αποκαλύπτει την πρόθεση του Κιλιάν Μπαπέ να μην ξαναπαίξει στους «τρικολόρ» μετά το χαμένο πέναλτι στο Euro2020 κόντρα στην Ελβετία. 

«Θεωρούσε ότι η Ομοσπονδία δεν τον υπερασπίστηκε μετά το χαμένο πέναλτι και την κριτική στα κοινωνικά δίκτυα. Συναντηθήκαμε για πέντε λεπτά στο γραφείο μου. Ήταν θυμωμένος, και δεν ήθελε να παίξει άλλο για τη Γαλλία, κάτι που προφανώς δεν υποστήριζα. Ξέρετε πώς είναι, είναι νικητής, ήταν πολύ απογοητευμένος, όπως όλοι μας, από τον αποκλεισμό. Είναι ένας υπέροχος τύπος, πολύ πιο γενναιόδωρος από όσο νομίζετε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λε Γκρετ.

Η άποψη, όμως, του σούπερ σταρ της Παρί είναι διαφορετική. Ο διεθνής επιθετικός ανέφερε πως ο λόγος που ήθελε να αποχωρήσει είχε να κάνει με ρατσιστική επίθεση και όχι με την κριτική που δέχθηκε για το χαμένο πέναλτι.

«Του εξήγησα καλά ότι πάνω από όλα τα υπόλοιπα ήταν λόγω του ρατσισμού και ΟΧΙ για το πέναλτι», έγραψε στα social media. «Ωστόσο νόμιζε ότι δεν υπάρχει ρατσισμός…», πρόσθεσε ο ποδοσφαιριστής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό