21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Μπέλινγχαμ «βασιλιάς» στη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2029

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη μετακίνηση του Άγγλου διεθνή μέσου επισημοποίησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ποσό 103 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι οριστικά νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Τη μετακίνηση του Άγγλου διεθνή μέσου επισημοποίησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ποσό 103 εκατομμυρίων ευρώ, πλεόν από κάποια μπόνους για τη γερμανική ομάδα βάσει στόχων και συμμετοχών. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο διεθνής Άγγλος μέσος θα υπογράψει για έξι σεζόν.

Η μεταγραφή, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ισπανίας «Marca», οριστικοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 5 Ιουνίου στο Λονδίνο, στα γραφεία των εκπροσώπων του, παρουσία του πατέρα του, όπου οι Μαδριλένοι κέρδισαν τη μάχη εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ.

Ο Μπέλινγχαμ φτάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Κασεμίρο, Κρος και Μόντριτς σημάδεψαν μία εποχή και οι Καβαμινγκά, Βαλβέρδε, Τσουαμενί και τώρα ο Μπέλινγχαμ είναι αυτοί που επιλέχθηκαν να την ωθήσουν. Σε αυτή την πρώτη σεζόν, ο Κρος και ο Μόντριτς θα συνεχίσουν να παίζουν θεμελιώδη ρόλο, αλλά με τους νέους να αποκτούν βάρος στην ομάδα, υπογραμμίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σε ηλικία 19 ετών ο Μπέλινγχαμ, ήταν το σημείο αναφοράς στην Αγγλία στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνολικά τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 14 γκολ και έχει δώσει επτά ασίστ στα 42 παιχνίδια που έχει παίξει. Στο Κατάρ, με την Αγγλία, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε ασίστ στα πέντε παιχνίδια που έπαιξε.

Ως εικόνα, ο Μπέλινγχαμ είναι ένα είδωλο στην Αγγλία και ένα από τα κύρια ατού της Adidas, της μάρκας που ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εκατό τοις εκατό, αναμένεται να φορέσει το νούμερο «7» που αφήνει ο Αζάρ.

Με συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2029, ο Μπέλινγχαμ πρόκειται να είναι ένας από τους παίκτες αναφοράς της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό