18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο μπάτλερ του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του στο Πόρτο Χέλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε, η τέως βασιλική οικογένεια τον είχε υποδεχτεί με ιδιαίτερο σεβασμό. Συγκεκριμένα είπε: «Με υποδέχτηκαν στο Πόρτο Χέλι και είχα την τιμή να έχω μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους που θα μπορούσα να έχω. Ως τέτοιους τους αναγνωρίζω και ως τέτοιους τους τιμώ».

Και πρόσθεσε: «Εάν ακούσετε έναν μπάτλερ να λέει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη ζωή των εργοδοτών του να τον απολύσετε πάραυτα. Πιστεύω ότι στους τίτλους τέλους όλων μας αναλογεί ένας σεβασμός. Ο σεβασμός με τον οποίον μου φέρθηκαν και αντιμετώπισαν επαγγελματικά τη συνεργασία μας ήταν ο ευγενέστερος που έχω δει. Δεν άκουσα ποτέ την προστακτική. Είναι μία οικογένεια με πολύ βαθιές αρχές και νομίζω ότι ο πόνος που είδατε να αποτυπώνεται στο πρόσωπο της Άννας Μαρίας ήταν πολύ ανθρώπινος».

Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου επίσης επεσήμανε πως η σύζυγός του, η Άννα Μαρία υπήρξε ο πυλώνας της οικογένειας, σκιαγραφώντας το προφίλ του τρυφερού πατέρα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι υπήρξε υποδειγματική οικογένεια, με τη μητέρα να είναι ο πυλώνας όλων αυτών. Μία μητέρα που πραγματικά αγκάλιαζε παιδιά, εγγόνια και πολλούς συγγενείς. Η σχέση του τέως με τα παιδιά ήταν η κλασική σχέση ενός πολύ τρυφερού μπαμπά. Η αγάπη προς όλα του τα παιδιά, ειδικά στα εγγόνια του, ήταν υποδειγματική».

«Η θάλασσα ήταν ένα στοιχείο της ζωής τους. Η θάλασσα, το στοιχείο του νερού, ήταν ένας υπέροχος συνδετικός κρίκος», επεσήμανε ο Στάθης Παπαχριστοφίλου αποκαλύπτοντας πως ο Κωνσταντίνος έβγαινε συχνά για θαλασσινές βόλτες με το σκάφος του, την Αφροέσσα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό