35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ο Μουρίνιο ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Φενέρμπαχτσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάτοικος Τουρκίας αναμένεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή και επίσημα ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τα ηνία στην Φενέρμπαχτσε, μετά την αποχώρηση του Καρτάλ.

Η σεζόν κύλησε περίεργα για την Τουρκική ομάδα, η οποία έφτασε τόσο κοντά στο να καταφέρει να κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά τελικώς το έχασε για λίγο από την Γαλατάσαραϊ, γεγονός που προκάλεσε τόσο την δυσαρέσκεια του κόσμου αλλά περισσότερο των ιθυνόντων της ομάδας.

Ακόμη πέρα από αυτό το γεγονός δεν κατάφερε ούτε να σηκώσει το κύπελλο μιας και υπενθυμίζουμε ο ημιτελικός κόντρα στην Τραμπζονσπόρ πέρασε από… ένα περίεργο σκηνικό, με τους οπαδούς να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο και να… πιάνονται στα χέρια με τους παίκτες.

Αυτό και οι επερχόμενες τιμωρίες στην ομάδα της Φενέρ έφερε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μη κατέβει στον τελικό με την 11ατη ομάδα αλλά με την κ19 ως ένδειξη διαμαρτυρίας και έτσι να χάνει με λιτό τρόπο και αυτό το τρόπαιο.

Η φυγή του  Ισμαήλ Καρτάλ, ήταν άμεση μετά το τέλος της σεζόν, και προ των πυλών βρίσκεται ο έμπειρος προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος όπως αποκάλυψε με μια δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ετοιμάσει και ήδη της βαλίτσες του ενόψει Τουρκίας, και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιο γρήγορα από ποτέ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό