32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο μικρός Γιαννάκης στην ΟPAP Arena, η πρόβλεψη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλη η χώρα κυμαίνεται σε ρυθμούς τελικού. Ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες από τώρα (22:00) δίνει ραντεβού με την ιστορία του, και καλείται να αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του Conference League, την ομάδα της Φιορεντίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να τα δώσουν όλα για όλα για να γράψουν ιστορία στον σύλλογο, κατακτώντας το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο έχοντας διανύσει μια φοβερή ευρωπαϊκή πορεία καθ ‘ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ήδη από νωρίς έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στο γήπεδο οι πρώτοι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και της Φιορεντίνα μιας και όσο περνάει η ώρα η αναμέτρηση πλησιάζει. Το κλίμα που επικρατεί είναι γιορτινό, και οι φίλοι τόσο της Ιταλικής ομάδας αλλά και τόσο και των «ερυθρόλευκων» συνυπάρχουν ειρηνικά, αναμένοντας να μεταβούν σε λίγη ώρα και εντός του σταδίου της ΑΕΚ, ώστε να πάρουν θέσεις στις κερκίδες. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε μια πολύ ευγενική χειρονομία έστειλε πρόσκληση στον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, τον Γιαννάκη, ο οποίος παρευρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στην OPAP Arena. Το Flash.gr είναι εκεί και κατέγραψε τα σημεία νίκης που δίνει ο μικρός φίλαθλος, μιας και όπως αποκαλύπτει το παιχνίδι πιστεύει ότι θα λήξει υπέρ του Ολυμπιακού και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό σκορ αφού αυτή θα έρθει με το 4-2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό