28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Μητσοτάκης «εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία», υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει «κάτι αστέρια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρέθεσε μάλιστα και σχετικά αποσπάσματα σε βίντεο. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Πάμε να δούμε μαζί κάτι αστέριαΑστέρι πρώτο: Δημήτρης ΒαρτζόπουλοςΥφυπουργός και βουλευτής.Η γυναίκα είναι για να γεννάει!Εντάξει, θα τον διώξει ο Μητσοτάκης.Αστέρι δεύτερο: Βίκυ ΦλέσσαΥποψήφια ευρωβουλευτής.Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη!Εντάξει, θα τη διώξει ο Μητσοτάκης.Αστέρι τρίτο: Δημήτρης Κυριαζίδης.Βουλευτής.Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει “ο” ή “η”, αν έχεις διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν!Εντάξει, θα τον διώξει ο Μητσοτάκης.Όπως έδιωξε και αυτόν εδώ:Αστέρι τέταρτο: Κώστας Καραμανλής…Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους κρατάει όλους αυτούς;Η απάντηση είναι: 41%.Εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία.Αυτός ο κύκλος της αλαζονείας πρέπει να σπάσει.Και μπορείς να τον σπάσεις μόνο εσύ».

Στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής θα καταθέσει ο Στέφανος Κασσελάκης

Στεφάνι στη μνήμη των εκατοντάδων εκτελεσθέντων επί γερμανικής κατοχής στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής θα καταθέσει το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (Πρωτομαγιά) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφτεί τη Βαρβάκειο Αγορά, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς της Κέρκυρας, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό του νησιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό