35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε από τον Ελ Κααμπί να μείνει στον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να «κλείσει» αρκετά μεταγραφικά μέτωπα εν όψει της προετοιμασίας και της νέας χρονιάς. Ένα από αυτά είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος εκτός το ότι ήταν ο «χρυσός» σκόρερ των Πειραιωτών στον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα ήταν και ο πρώτος σε τέρματα στον σύλλογο για την σεζόν 2023/24. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Relevo της Ισπανίας, ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ζήτησε από τον Μαροκινό επιθετικό να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν, καθώς θα είναι στα βασικά πλάνα του Βάσκου προπονητή. Παρόλο την… πειθώ που έχει ο Ισπανός, οι πιθανότητες είναι «μοιρασμένες» καθώς ο Ελ Κααμπί έχει «σειρήνες» και από άλλα πρωταθλήματα, μεγαλύτερα από το ελληνικό. 

Συγκεκριμένα, έχουν «γραφτεί» πως έχει προτάσεις από ομάδες από την Premier League, αλλά και την La Liga χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως ο Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Για αυτό, αλλά και για πολλούς λόγους ακόμα, ο Ολυμπιακός «χρυσώνει» τον μαροκινό επιθετικό, ενώ, αν επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης μπορούν οι δύο πλευρές να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του και έτσι να παραμείνει στο λιμάνι που από την φτώχια πέρασε στα… σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό