24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μανώλης Κλωνάρης πηγαίνει στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτή την περίοδο στα κανάλια και στις εταιρείες παραγωγής επικρατεί έντονη κινητικότητα. Ο λόγος είναι πως ετοιμάζονται αρκετά νέα σίριαλ και έτσι πρέπει να στελεχωθούν τα καστ των ηθοποιών και να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος έχει συμφωνήσει μετά ΟΡΕΝ για να ετοιμάσει τη συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής «Το κόκκινο ποτάμι», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΜΥtν», πέρα από την Αναστασία Παντούση, τον Όμηρο Παυλάκη, τον Κωνσταντίνο Κοζάκο κ.ά., σε συμφωνία με τον σκηνοθέτη ήρθε ένας ακόμη ηθοποιός. Αναφερόμαστε στον Μανώλη Κλωνάρη, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από την καθημερινή δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς», για να πάει στο… «Κόκκινο ποτάμι» και να κρατήσει έναν από τους νέους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή των ηρώων.

Από εκεί και πέρα, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου, ενώ παραμένει άγνωστο αν η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο ή τον Ιανουάριο του 2023.

: MYtv

Το κόκκινο ποτάμι: «Κλείδωσε» το πρωταγωνιστικό καστ

Κόκκινο Ποτάμι – Β’ Κύκλος: Δυνατό spoiler για τη σειρά λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Αναστασία Παντούση-Όμηρος Πουλάκης: Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που θα δούμε στο «Κόκκινο Ποτάμι 2»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό